Buna ziua , fetelor,
Solemna, serioasa si incurcata in vremurile cotidiene, astazi nu pot decat sa va impartasesc din experienta mea de mamica. Adica: nu s-a intamplat niciodata sa gatesti o supa si sa nu fie apreciata?
Mie tocmai mi s-a intamplat. Am facut o supa , zic eu sanatoasa, din multe legume cu taitei de casa, dar... din cauza ardeiului verde a iesit amara. Nu foarte amara dar suficient cat sa nu fie prea apreciata.
De bine ce ieseam din piele de mandra ce eram, de supa mea, iaca-ta ca nu aveam ce sa pun pe masa la pranz. Supa era felul pricipal. Nasucurile se strambau care mai de care iar eu intr-o clipa de genialitate fac un castron mare de crutoane (bucatele mici de paine stropite cu un pic de ulei de maslina si doua graunte de sare la cuptor cam 15 minute la 200 grade) si schimb meniul.
Mare mi-a fost mirarea si incantarea , nu pot sa neg, sa observ cum se bat , pe crutoane mai mult, sa ceara o portie de supa in plus.
Am salvat ziua de sambata , mai precis, pranzul... si fericirea mea imensa s-a transformat subit la intrebarea: "Si asta seara ce mancam?"
Pofta buna,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu